Bloggpost

2018-10-03

Tävling: Landskap

Till CyberPhoto EXPO 2018 kommer vi att ha en tävling öppen tom måndag 15 oktober. Skicka in din bästa landskapsbild och du har chansen att vinna två presentkort och äran i vad vi tror blir tuff konkurrens. Läs reglerna innan du skickar in din bild!

Under CyberPhoto EXPO 2018 (lördag 27 oktober, Umeå) kommer vi att printa vår egen jurys topp 20 och ha som utställning på plats. Förutom att ha platsat i topp 20 så kommer vi att ha ett "publikens pris" och ett där leverantörer, föreläsare och fotografer tillsammans väljer ut sin favorit. Vinnarna, eller vinnaren om man lyckas övertyga båda jurygrupperna, får 5000kr presentkort på CyberPhoto. 

Totalt står alltså 10000kr i presentkort på spel! 

Temat är landskap och det är ett (1) bidrag per person som gäller. Tolkningen är fri och det är fri efterbearbetning som gäller. Bilden som skickas in får bestå av flera exponeringar eller delar av flera bilder (tex att man skapar en bild med olika exponering på himmel och hav och sätter ihop till ett (1) bidrag), filter eller andra tekniker där det är du som fotograf som tagit allt material som återfinns i bilden. För frågor kring detta, maila oss. Bilden skickas in till blogg@cyberphoto.se och får max vara på 5 MB. Bilden måste infogas eller bifogas i mailet, inte länkas från en molnfunktion eller annan delningslösning. Juryns val kan ej överklagas, ev. vinstskatt betalas av vinnaren och anställda,eller nära vänner och familj till anställda på CyberPhoto får ej delta i tävlingen. Lycka till och tack på förhand! 

Föranmäl dig till mässan och var med och påverka vad vi ska fokusera på. Dessutom kan du som föranmäler dig också vara med och tävla om en DJI Spark drönare (värde 5390:-). 

Läs mer om Robert Ungh här och föranmäl dig till PhotoExpo 2018!