Bloggpost

2018-11-12

Tävling: fjällvärlden

Nu kör vi igång en tävling för dig som har fotograferat i fjällen i sverige eller i en fjällvärld någon annanstans. Temat är fjällvärlden och tävlingen pågår tom 30 november - vinsterna är julklappar värde totalt 15000kr till de tre som tar sig till pallen! Som vanligt mailar du in ditt bidrag till blogg@cyberphoto.se och läs villkoren här nedan innan du skickar in!

Varje tävlande får tävla med ett (1) bidrag och det ska mailas in till oss på blogg@cyberphoto.se i JPG eller PNG. Bildfilen får vara max 5 megabyte, minst 1024 pixel bred och det är fri tolkning på temat Fjällvärlden. Juryn består av anställda på CyberPhoto AB. Familj och nära vänner till anställda på CyberPhoto får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas, ev. vinstskatt betalas av vinnaren och vi förbehåller oss rätten att använda din bild i samband med tävlingar på Facebook, Instagram och vår egen hemsida, inget annat och bilden förmedlas ej till någon part utanför CyberPhoto AB. 

Så där - se till att skicka in din bild till oss och ta chansen att vinna din egen julklapp i år!

Foto: Mikael Karlsson (landskapstävling Expo 2018, vi har lovat att presentera flera av de som tog sig till de sista gallringarna och denna bild är en av dessa, som även passar in bra på temat Fjällvärlden)