Bloggpost

2017-04-28

Tävling: Dokumentär

Nu startar vi vårens fototävling och temat är Dokumentär och för första gången är det en bildserie man tävlar med! Här har du en utmaning som gör fotograferandet mycket roligare under våren och det är riktigt fina priser i år!

Första pris är en Sony A7 II som är en av de populäraste kamerorna just nu på marknaden med sin 24 mpixel fullformatssensor och mångsidighet. Andra pris är en Sony A6300 och tredje priset är en Sony HX-90V, kompaktkameran som har "allt". Riktigt fina priser värda att arbeta för helt enkelt! Tanken men tävlingen är att utmana oss fotografer till att göra en serie på tre bilder som tillsammans skapar en helhet som vi bedömer. Temat är Dokumentär och tolkningen av temat är fritt. Lycka till med fotograferingen - spännande att se bidragen!

Tävlingen pågår tom 18 juni 2017. Bilderna ska mailas in till blogg@cyberphoto.se i JPG-format och max totalt 6MB. Vi bekräftar alla inkomna bidrag. Bilderna ska bifogas till mailet, ej infogas, länkas till eller komprimeras. Varje tävlande får tävla med en serie på 3st bilder. Vill man byta ut sitt tävlingsbidrag så går det bra tom sista tävlingsdagen. Juryns beslut går ej att överklaga, ev. vinstskatt betalas av vinnaren och familj till anställda på CyberPhoto får ej medverka i tävlingen. Serien måste innehålla 3 bilder (separata eller en bildfil bestående av tre olika bilder) då vi bedömer helheten av de tre bilderna under gällande tävlingstema. Fri efterbearbetning men bilderna får endast innehålla delar av bilder tagna av fotografen som tävlar med bidraget. Vi förbehåller oss rätten att använda bilder i vår Blogg, Facebook och Instagram i samband med tävlingen.