Nyhet

2019-05-31

Nyhet: Panasonic Lanserar S1H!

Precis nu lanserar Panasonic flera nyheter men det absolut mest spännande är Panasonic S1H. En videoinriktad fullformatskamera med deras nya L-mount som klarar att filma i 6K!

Både Panasonic S1 och S1R är fantastiska kameror som ligger i Toppklass. Nu släpper Panasonic en till modell i S1-serien, nämligen S1H, wn nu modell som är mer inriktad på videoproduktion. Panasonic har tagit all teknik som de kan från både sin GH- och Cinema-serie för att skapa den här nya kamera till dig som vill ha det bästa från båda världarna.

Först i världen
Panasonic har en trend att nu med varje videoinriktad systemkamera så vill de vara först i världen på något. Denna gång är de först i världen med att kunna filma i 4K 60p med en fullformat, spegellös kamera. Utöver detta klarar kameran att spela in i 3:2 6K 24p / 16:9 5,9K 30p vilket för en fullformats systemkamera är otroligt bra.

S1H har Vlog/V-Gamut inbyggt i kameran som ger möjlighet till 14+ steg dynamiskt omfång vilket är marknadsledande. Färgreproduktionen i kameran är kallibrerad att matcha Panasonics Cinema VariCam serie vilket ger rika och balanserade färger.

För dig som har en S1 redan så släpper Panasonic även en uppgradering du kan köpa till din nuvarande kamera som ger dig tillgång till V-log, LUT, 4:2:2 10 bit 4K30p internt och många andra funktioner, läs mer om uppgraderingen här:

Panasonic S1 videouppgradering

Läs mer och boka här: Panasonic S1H kamerahus