Nyhet

2019-07-25

Sony lanserar RX100 VII

Sony lanserar nu sjunde version av deras populära RX100. Denna uppgradering får en nyutvecklad sensor, uppgraderad processor, förbättrad autofokus, snabbare seriebildstagning och dessutom ingång för extern mikrofon. RX100 VII kommer vara en väldigt kraftfull kompaktkamera.

Sony RX100 VII får en hel del uppgraderingar men den som står ut är en helt nyutvecklad sensor som självklart är utvecklad av Sony själva. Det är en 1" sensor med 20,1MP upplösning så kallad Exmor RS CMOS. Sensorn drivs tillsammans med en uppdaterad Bionz X-processor som gör det möjligt att få upp till 20 bilder/s seriebildstagning med motivföljande autofokus, konternuerlig ljusmätning och utan sökarblackout. Ett single burst-läge med 7 bilder i rad ger upp till hela 90 bilder/s för att fånga händelser vid exakt rätt tidpunkt.

Optiken på kameran är ett ZEISS Vario-Sonnar T* 24-200/2,8-4,5 superzoom. En skarp optik som ger vidvinkel att använda till Vlog eller landskap och tillräckligt tele för att ta porträtt, sport eller en del fågelbilder. Kameran filmar i 4K med stabilisering och fungerar perfekt till Vloggare då skärmen kan vikas upp och kameran har ingång för extern mikrofon. Det kommer även säljas ett grepp till kameran som kommer göra det lättare att hålla i den när du filmar dig själv eller andra.

Första leverans beräknas redan i Augusti 2019 och du kan beställa den redan nu!

Läs mer och beställ här: Sony RX100 VII