Bloggpost

2019-08-30

PhotoExpo - Jana Heinrici

PhotoExpo har den stora glädjen att välkomna Jana Heinrici till Umeå den 26 oktober. Jana är en begåvad entreprenör, influencer och föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter i mässhallens Influencers Corner.

Arijana Heinrici hade en mycket tuff uppväxt i krigets Jugoslavien. En uppväxt som hade kunnat påverka hela hennes liv. Men hon valde en annan väg. Idag är hon en framgångsrik entreprenör och en av Sveriges mest inflytelserika inredare. Hon brinner för att hjälpa andra och delar nu med sig av sin starka historia för att visa att ingenting är omöjligt. Om du bara tror på dig själv finns inga gränser för vad du kan åstadkomma.
Med stort intresse för att inspirera andra till att följa sina drömmar driver Jana på heltid sitt egna varumärke. Hon föreläser om företagande och om sitt liv. Jana jobbar som professionell och mycket eftertraktad inredare som idag kan välja sina jobb med omsorg.

Du kan täffa Jana under PhotoExpo där hon delar med sig av knep för att lyckas med sociala medier, både vad du som influencer ska tänka på men även ur företagets perspektiv samt lite kring de regler som finns att förhålla sig till.

Läs mer om PhotoExpo och vad mer som händer den 26 oktober i Umeå!