Nyhet

2019-09-18

Profoto lanserar blixt till mobiltelefon!

Nu lanserar Profoto en ny typ av blixt som är tänkt att användas till mobiltelefoner. En mycket smart och nytänkande produkt som har många användningsområden.

Otroligt många fotar endast med mobiltelefoner i dagens läge och därför lanserar nu Profoto C1 och Profoto C1 Plus. En smidig blixt som du håller i ena handen och kopplas till mobilen i andra handen för att lätt kunna ljusa upp och skapa unika bilder med mjukt och behagligt ljus. Det största problemet med mobilkameror är deras dåliga brushantering på grund av liten sensor. Med Profoto C1 tillsammans med Profotos app så kan du få ett proffsigt ljus i bilder tagna med en mobiltelefon och minimera mörka, brusiga bilder.

Man släpper två modeller samtidigt - C1 och C1 Plus - där C1 är anpassad endast för smarta enheter medan C1 Plus även kan användas tillsammans med kameror och med Profotos andra blixtar C1 Plus har dessutom lite högre maximal ljusstyrka, kraftigare batteri och är kompatibel med Profotos Clic-system med ljusformare. På så vis kan man bättre anpassa sitt ljus efter motiv, situation och egna önskemål och idéer.  Den lite enklare C1-modellen har en integrerad diffusor-dome, men kan inte användas med Clic-systemets tillbehör.

Läs mer och beställ redan nu:
Profoto C1
Profoto C1 Plus