Bloggpost

2020-12-28

Smidig RGB-belysning!

Nanlite har nyligen lanserat en smidig LED-belysning som kan användas till att lätta upp skuggor eller skapa häftiga effekter i dina bilder och videor.

Panelen är mycket ljusstark, har ett CRI-värde på 97 och den har flera RGB-dioder som gör det möjligt att ändra färg steglöst. Den är mycket smidig och ryms utan problem i jackfickan eller ett mindre fack i din kameraväska så du får med dig den vart du än ska. Panelen har många användningsområden men används för det mesta som effektbelysning i bakgrunden i foto/video eller att lätta upp skuggor på motivet. Jobbar du hemifrån nu under dessa mörka pandemitider så fungerar denna belysning perfekt i videosamtal. Para panelen med ett Gorillapod-stativ så har du en smidig och mycket effektiv belysning som ger ett mjukt och snyggt ljus till dina videosamtal.

Med belysningen så ingår det en kabel för laddning, en snygg bärväska och en diffusor för att få en mjuk ljusbild. Den styrs av knappar på sidan och en liten info-display på baksidan omringat av snygg kolfiber. Den finns i lager och är tillgänglig för leverans direkt, dessutom är den mycket prisvärd för endast 990:-.

Läs mer och beställ här:
NanLite LitoLite 5C