Bloggpost

2021-05-14

Live-föreläsning: Martina Wärenfeldt

Martina Wärenfeldt är en mångfaldig prisbelönt porträttfotograf som skapar konstnärliga och kreativa porträtt för alla. Hon tror starkt på att alla borde ha porträtt på sig själva, att existera i foton. Det är en form av självvärde, men även en gåva till framtida generationer.

”Ett porträtt kan lyfta din självkänsla, vara säljande för ditt företagande, och fira livets alla fantastiska ögonblick.” Hon hade konstnärsdrömmar som barn, nu har cirkeln slutits för Martina som skapar konst med sina porträttbilder.

Regi och Koreografi - Inte bara för dansens värld!

Att kunna koreografera dina kunder genom poseringar gör dig inte bara till en bättre fotograf utan gör stor skillnad på upplevelsen för den som står framför din kamera. Likväl som i dans är kroppen en stor del av uttrycket i ett porträtt och en väl inövad dans har större chans att se otvingad och skön ut. Så en säker och kunnig fotograf som kan sina poseringar och kan guida med en tydlighet ökar förtroendet så att den som blir fotograferad kan slappna av mer, vågar ge sig hän och chanserna för ett mer naturligt uttryck ökar.

Martina Wärenfeldt med alla sina års erfarenhet har samlat ihop sina bästa tips på poseringar, handplaceringar, huvudvinklar och mycket mer som hon vill dela med sig av. Du kommer också får handfasta råd om hur man bästa kommunicerar/ ger regi för att få fram den känslan man är ute efter i sitt porträtt.

Datum: Tisdag, 18 maj
Tid: 16:00
Plats: CyberPhotos YouTube-kanal
Språk: Svenska

Läs mer om livesändningen här: Live-föreläsning: Martina Wärenfeldt