Bloggpost

2021-06-04

Vi söker en contentskapare!

Vi söker en engagerad och kompetent contentskapare som vill skapa intresseväckande innehåll i form av bild, video och text till vår hemsida och till våra sociala medier. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag!

Vi letar efter dig som är drivande och klarar av att jobba både självständigt och i grupp för att knyta ihop marknadsföring och försäljning i våra kanaler. Du ska vara kreativ och kunna skapa både engagerande och säljande innehåll. Ett brinnande intresse för foto är självklart ett plus för att förstå vårt sortiment och marknaden.

Arbetet innefattar att dagligen ta hand om grafik och texter på hemsidan, göra innehåll till sociala medier och vår blogg. Du har även ansvar över evenemang som livesändningar tillsammans med leverantörer och fotografer. Du måste vara över 18 år, ha god kunskap inom Photoshop, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska. (Kunskap och intresse om kameror är självklart ett stort plus!)

Anställningen avser på plats i Umeå. Sista ansökningsdag är 30 juni men anställning kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Är du intresserad av tjänsten så mejla till jobb@cyberphoto.se och märk ditt mejl "Contentskapare". Bifoga ditt personliga brev och CV. Arbetsperiod (och lön) enligt överenskommelse.