Bloggpost

2022-10-18

Live - Fotografera vinterlandskap och norrsken

Landskapsfotograf Solli Kanani berättar hur du bäst förbereder dig inför din vinterfotograferingsresa!

Har du någonsin undrat hur man fotograferar norrsken? Vilken utrustning behöver du när temperaturen kan vara så kall som -31 C? Eller kanske du inte är säker på hur du ska välja rätt tid att resa för att fånga det perfekta vinterlandskapet?

På onsdag den 26/10 kl 19:00 kommer landskapsfotografen Solli Kanani att berätta hur du bäst förbereder dig för din vinterfotograferingsresa och dela med sig av sina bästa tips från sina upplevelser efter att ha rest till Lofoten, Island och Lappland.

Obs. Webbinariet kommer att hållas på engelska.

I det här webbinariet kommer Solli att ta upp:

  • Hur du planerar din vinterfotoresa
  • Vad man ska ta med, inklusive utrustning och kläder
  • Hur du komponerar din bild när du är på plats
  • Hur man fångar norrskenet
  • Hur du redigerar ditt vinterlandskapsfoto

Anmäl dig till webbinariet här: Registration

Om Solli

Solli Kanani är en professionell fotograf baserad i Paris. När hon inte reser jorden runt för att hitta inspiration jobbar Solli för olika varumärken för mat och köksmaskiner samt restauranger och hotell, och fotograferar tallrikar med Michelin-stjärnor och prisbelönta kockar. Hon nominerades till den prestigefyllda Pink Lady Food Photographer år 2020 och 2021 och har varit finalist i Chefs World Summit matfotograferingstävling.

Solli är en Nikon-partner, en ambassadör för Calibrite och en BenQ AQCOLOR-expert. Du kan följa henne på Instagram eller kolla in hennes hemsida.