Nyhet

2022-10-26

Nyhet: Sony A7R V

Sony lanserar den femte generationen av sin högupplösta fullformatskamera A7R!

Med Sony A7R V presenterar Sony deras senaste utveckling inom upplösning. Den har en autofokusfunktion som drivs med AI och snabb processorhastighet med den senaste BIONZ XR™. A7R V ger dessutom en hög bildkvalitet på 61 MP i fullformat och videoinspelning i 8K vilket resulterar i detaljrikedom och textur i motiven. Kameran har också ett förbättrat inbyggt 8-stegs stabiliseringssystem , en flervinklad 4-vägsskärm och en högupplöst elektronisk sökare för en avancerad professionell fotoupplevelse.

Detaljrikedom

Den bakbelysta 61 MP-fullformatssensorn i kombination med BIONZ XR™-bildprocessorn är designad att ge enastående detaljrikedom och exakt färgåtergivning – även vid svåra ljusförhållanden. Ta bilder med upp till 10 bilder/s med en robust buffert eller använd läget Pixel Shift för en oerhört detaljerad bild på 240 MP. För naturälskare kan APS-C-läget användas för extra räckvidd med en faktor på 1.5x och maximal kvalitet på 26 MP.

AI-baserad autofokus

Få exakt, snabb och konsekvent autofokusspårning i realtid av motiven med unik AI-baserad teknik. Du får till och med avancerad ögonigenkänning hos fler motiv (människor, djur, fåglar, insekter, bilar, flygplan) med sömlös implementering för en unik fotoupplevelse. Med den här professionella kameran kan du enkelt ta bilder och spela in videoinnehåll med bra skärpa, även under svåra förhållanden.

sonya7rv_blogg2.jpg

Videoinspelning

Förutom 8K- och 4K-inspelning ger Sony A7R V en professionell videoinspelningsupplevelse med 10-bitars 4:2:2-inspelning, S-Cinetone- och S-LOG-bildprofiler samt långa inspelningssessioner tack vare värmeavledningssystemet. Det som är unikt för det Sony-utvecklade ekosystemet är att det även innehåller funktioner som aktiv stabilisering och brännviddskompensation för en unik upplevelse när du använder Sony-objektiv.


Lanseringskampanj

I samband med lanseringen kan du som köper en Sony A7R V spara upp till sammanlagt 15 000:- på utvalda objektiv i Sonys GM-sortiment.
Läs mer här: Lanseringskampanj Sony A7R V

Utmärkande egenskaper:

  • 61MP Exmor R BSI fullformatssensor
  • BIONZ XR-processor
  • Avancerad AI-baserad autofokus
  • IBIS som kompenserar upp till 8 steg
  • 8K videoinspelning
  • 10-bitars 4:2:2
  • S-Cinetone & S-LOG

Läs mer och beställ här: Sony A7R V

En som redan nu har fått prova på kameran är vår magnifike Content Partner Magnus Winbjörk! I sin recension av Sony A7R V på sin hemsida berättar Magnus:

"After testing the A7R V for a few days, I can only say that it is good, really damn good!!! And the upgrades that have been made are really big steps forward, and I feel so genuinely excited about this camera that surely will make my life as a photographer so much easier."

Läs Magnus recension och se unika bilder tagna med A7R V här: winbjork.com/reviews/