Bloggpost

2022-12-15

CyberPhoto är Årets Butik Foto&Video för 5:e året i rad

Ett stort tack till alla som lämnat omdömen och gjort detta möjligt!

Prisjakt har under många år delat ut utmärkelser till de e-butiker som får de allra bästa betygen av sina kunder. Årets butik Foto&Video har tilldelats oss och det är femte året i rad som vi får titeln. Utmärkelsen baseras på kundernas egna omdömen mellan den 1 dec 2021 - 30 nov 2022. Tidigare i år firade vi 27 år på nätet medan vår butik i Umeå har funnits i hela 67 år.

Vi är så tacksamma för de som har lämnat omdömen och väljer oss, våra kunder betyder allt för oss. Vi arbetar dagligen med att hjälpa och ta hand om dem som gett oss förtroendet att vara deras butik. Vi kommer att fortsätta vårt arbete att finnas där för dig som är kund och vi kommer också att fortsätta vägleda, inspirera och utbilda inom vår bransch. Det är den lilla skillnaden som gör skillnaden, säger Patrick Ohlsson, vår vd här på CyberPhoto.

Peter Greberg, vd på Prisjakt berättar: När konsumenter beskriver framgångsrika e-handlare så är det ofta snabb frakt och bra priser som är i topp. På den fronten levererar CyberPhoto utan problem, men det är också något annat som definierar just den här butiken. Kunderna hyllar nämligen CyberPhoto för deras goda service, bemötande och trevliga personal. Det här visar vilken unik relation CyberPhoto lyckats bygga med sina kunder. Det råder ingen tvekan om att de är värda det här priset, som de nu lyckats vinna hela fem år i rad.