Nyhet

2022-02-02

Nyhet: Garmin inReach Mini 2

Din vän på äventyret!

Hem är närmare än du tror med inReach® Mini 2. Den här kompakta satellitkommunikationsenheten adderar ett lugn till dina äventyr utan att lägga till mer vikt i din packning. Håll kontakten globalt med tvåvägs kommunikation och interaktiv SOS kapacitet ( aktiv satellit prenumeration krävs). TracBack® routing navigerar dig tillbaka till startpunkten samma väg som du kom — med hjälp av din enhet. Du kan också dela din position med dina kära där hemma om du använder MapShare™ med dina koordinater inbäddade i ditt meddelande.

Den digitala kompassen levererar exakt positionsinformation, även när du inte rör på dig. Använd Garmin Explore™ appen på din kompatibla smartphone för att planera dina resor, access till topografiska kartor, skapa waypoints och rutter som du kan synka på din enhet, och mer. Stanna på ditt äventyr längre med upp till 14 dagars batteritid i 10 minuters tracking läge.

Utmärkande egenskaper

  • inReach Mini 2 är tuff, hållbar, stöttålig och vattenresistent (IPX7)
  • Vid nödsituation utlöses ett SOS-meddelande till Garmin IERCC, ett 24/7 bemannad räddningstjänst center
  • Dela din position med dina närmaste där hemma med MapShare
  • TracBack ruttfunktionen navigerar dig tillbaka samma väg som du kom
  • Batteritiden ger dig upp till 30 dagar med 30 minuters spåringsintervall
  • Synka med Garmin Explore-appen för navigering, waypoints, kurser, aktiviteter och samlingar
  • Få korrekt kompassriktning, även när du inte är i rörelse

Garmin inReach Mini 2 har en storlek på endast 5.17 x 9.90 x 2.61 cm och en vikt på 100 g vilket tillåter dig att alltid ta med den på dina äventyr utan att behöva kompromissa med packningen.

Läs mer och förbeställ redan nu: Garmin inReach Mini 2