Bloggpost

2022-05-10

Nyhet: DJI Mini 3 Pro

Liten drönare med stor prestanda!

DJI omdefinierar återigen vad en liten drönare kan vara. Likt sina föregångare håller sig även Mini 3 Pro under 249 gram. Själva kameran har fått ett rejält lyft med en bländare på f/1,7 och en maffig 1/1,3-tums sensor med Dual-Native ISO som tillåter videoinspelning upp till 4K 60p i HDR och foton i 48MP RAW. Även drönarens gimbal har designats från grunden och kan nu rotera kameran 90 grader till ett vertikalt läge så du inte behöver kompromissa på bildkvaliteten och får material redo direkt för dina sociala medier.

Med Mini 3 Pros Intelligent Flight Battery får du upp till 34 minuter flygtid men som om det inte vore nog har DJI även tagit fram Intelligent Flight Battery Plus som förlänger flygtiden upp till 47 minuter! På tal om tillbehör så lanserar DJI gråfilter till Mini 3 Pro med styrka ND16, 64 och 256 så du alltid kan få en perfekt exponering utan att behöva tumma på slutartiden och gå miste om den cinematiska rörelseoskärpan. En annan spännande nyhet är efterlängtade Wide-Angle Lens som ökar bildvinkeln från 81.5° till 101°.

DJIMini3Pro_blogg2.jpg

DJI Mini 3 Pro är utrustad med DJIs flaggskeppssystem för videoöverföring mellan drönare och handkontroll, kallat O3. Detta ger en stabil mottagning i 1080p på avstånd upp till 12 km. Denna drönare är en av DJIs säkraste i skrivande stund med sensorer framåt, bakåt och nedåt som tillsammans med APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance Systems) intelligent håller koll på och hjälper till att undvika hinder i din väg.

Utmärkande egenskaper

  • 1/1,3"-sensor
  • Videoinspelning upp till 4K/60p
  • 48MP RAW-foton
  • 34/ 47 minuter flygtid
  • Väger under 249 gram


DJI Mini 3 Pro kommer i tre olika paket där skillnaden är valet av handkontroll. Ett paket är utan handkontroll, ett med handkontrollen DJI RC-N1 där man använder sin mobiltelefon som skärm och sista med handkontrollen DJI RC som har inbyggd skärm.

Beställ redan nu: DJI Mini 3 Pro | DJI Mini 3 Pro RC | DJI Mini 3 Pro RC-N1 | DJI Mini 3 Pro Fly More Kit