Nyhet

2022-06-15

Nyhet: DJI RS 3 & RS 3 Pro

DJI lanserar den tredje generationen av sina populära Ronin S-modeller.

Med hjälp av nästa generations stabiliseringsalgoritm ger RS 3 Pro och RS ​​3 avsevärt förbättrad stabilitet i alla scenarier. Laboratorieprovdata visar en 20 % ökning av stabiliteten jämfört med föregående generation, och hanterar enkelt bilder med låg vinkel, löpscenarier eller skiften mellan höga och låga positioner. När SuperSmooth-läget är aktiverat ökar motorvridmomentet för att ytterligare förbättra stabiliseringen och leverera stabila bilder även i snabba scenarier eller när du använder objektiv med en brännvidd motsvarande 100 mm på en fullformatssensor.

För att underlätta balanseringsprocessen har en finjusteringsratt adderats till lutningsaxeln för att flytta kameran framåt eller bakåt mer exakt, ända ner till millimetern. Med teflonbelagda komponenter för lägre friktionsmotstånd kan gimbalen balanseras smidigare, även vid montering av tyngre kameror.

RS 3 låter dig komma igång snabbt för att aldrig missa en tagning. När gimbalen är avstängd behöver du bara trycka och hålla ned strömknappen så låses de tre axlarna upp och expanderar automatiskt, så att du kan börja filma på nolltid. Tryck en gång på strömbrytaren och axlarna låses automatiskt och går in i viloläge, vilket gör förflyttning och förvaring betydligt effektivare.

En stor, inbyggd 1,8-tums OLED-pekskärm i färg ökar skärmstorleken med avsevärt jämfört med föregångende modeller, vilket gör den otroligt bekväm för att ställa in parametrar, kontrollera fotograferingsstatus och rama in dina spårade motiv. Och med det omdesignade användargränssnittet är varje inställning mer intuitiv och exakt. OLED-skärmen erbjuder också högre ljusstyrka än LCD-skärmen på tidigare modeller för bättre visning utomhus med lägre strömförbrukning.
 

DJIRS3_blogg4.jpg

DJI RS 3 Pro

DJI RS 3 Pro är uppföljaren till DJI RS 2. RS 3 Pro använder förlängda kolfiberarmar för att ge mer balanserande utrymme för professionella videokameror som Sony FX6 eller Canon C70 med 24-70/F2.8-objektiv, vilket utökar kreativa möjligheter.

Den optimerade strukturella designen av RS 3 Pro säkerställer att dess vikt förblir densamma som RS 2 på bara 1,5 kg medan dess lastkapacitet är robusta 4,5 kg vilket ger kraftfull stabilitet.

Läs mer och beställ nu: DJI RS 3 ProDJI RS 3 Pro Combo
 

DJIRS3_blogg5.jpg

DJI RS 3

DJI RS 3 är uppföljaren till den mer kompakta DJI RSC 2 och erbjuder en flexibel och effektiv fotograferingsupplevelse till soloskapare och mindre besättningar. Lätt och elegant ger den professionell stabilisering och effektiv kontroll för mer kreativ frihet och oändliga möjligheter.

Med en vikt på endast 1,3 kg kan RS 3 hållas lätt i en hand, medan dess 3 kg lastkapacitet är mer än tillräckligt för att stödja vanliga kameror som Sony A7S3 eller Canon R5 med ett 24-70/2.8-objektiv.

Läs mer och beställ nu: DJI RS 3 | DJI RS 3 Combo
 

DJIRS3_blogg6.jpg

DJI Transmission

DJI Transmission utvecklas från den etablerade DJI-antennvideoöverföringstekniken och levererar en integrerad lösning som kombinerar en videomottagare, monitor, kontroller och inspelare. Den är designad för inbyggd integration med Ronin-seriens produkter och DJI Master Wheels, vilket förvandlar branschen med en banbrytande videoöverföringsupplevelse som ger vision bortom gränserna.

DJI Transmission innehåller DJIs O3 Pro-videoöverföringsteknik, som erbjuder ett överföringsavstånd på 6 km på marken. Den stöder också överföring i 1080p 60 b/s med en maximal bithastighet på 50Mbps samt liveljudövervakning vid 16-bitars 48 kHz, vilket ger besättningar på stora inspelningar en utmärkt fjärrövervakningsupplevelse för bild och ljud.

Läs mer och beställ nu: DJI Transmission Combo