Nyhet

2022-06-15

Nyhet: Zhiyun Weebill 3

Kraftfull, ergonomisk och med inbyggd mikrofon och belysning!

Byggd av lätta, ultrastarka material, erbjuder Zhiyun Weebill 3 förbättrad ergonomi med en ny SLING 2.0-design. SLING 2.0-systemet innehåller tre viktiga ergonomiska uppgraderingar: ett omstrukturerat handtag i L-form som är mer stabilt när det står själv, ett nytt handledsstöd och ett omplacerat, utdragbart grepp som ger över 40 % mer stöd till din handled genom att flytta vikten till din arm. Det extra stödet minskar trötthet, vilket möjliggör långvarig användning i komfort. Genom att flytta handtaget till botten av gimbalen ger det bättre stabilitet och skakningsskydd vid inspelning i låga vinklar.

Greppet inkluderar tumknappar, minikontrollspak för rörelse, plus fingeravtryckare och hjul som kan anpassas efter inställningar för fotograferingslägen och handlingsparametrar, såsom kameraparametrar, rörelse längs axlar, follow focus med mera.

Weebill 3 inkluderar en inbyggd mikrofon och 1000 lumen fyllningsljuskälla för en snabb och effektiv inspelningsupplevelse. Dessa praktiska, högpresterande tilläggstillbehör besparar filmskapare krångel med extra kablar och vikten av extra tillbehör.

Mikrofonen ger framåtfokuserad kardioidinspelning med brusreducerande funktionalitet, medan det starka fyllningsljuset erbjuder färgtemperaturjustering för att möta kraven för varje scen.

Jämfört med den tidigare versionen uppgraderar Weebill 3 det interna batteriet på 7 800 mAh, som nu ger upp till 21 timmars användning för inspelning hela dagen. Med stöd för PD-snabbladdning (0-100 % på 2 timmar) och pass-through-laddning av anslutna kameror, erbjuder Weebill 3 utmärkt uthållighet med minimal stilleståndstid.

Läs mer och beställ nu: Zhiyun Weebill 3Zhiyun Weebill 3 Combo

Kl 19:00 ikväll kommer Focus ambassadör Claus Andersen och Nicolai Brix tillsammans med gimbalmästaren Peter Makholm att visa upp nya Zhiyun Weebill 3 i en livestream så missa inte detta!