Bloggpost

2022-07-24

Drönarsöndag: Vattentornet (igen)

Favorit i repris?

Vi har tidigare publicerat en bild med detta motiv i Drönarsöndag, tagen försommaren 2020. Denna bild är tagen för några veckor sedan när jag för första gången flög DJI Mini 3 Pro. Förra bilden var tagen med DJI Mavic Pro (släpptes september 2016) och skillnaden på dessa två bilder var ett tydligt bevis för mig på hur drönare, likt det mesta inom teknik, krymper i storlek men växer i prestanda.

Att en drönare med den blygsamma vikten på 249 gram presterar så bra är riktigt häftigt och den gör sig verkligen förtjänt av suffixet Pro.

/Carl

Klicka här för att se större bild >>

Bilden är tagen med DJI Mini 3 Pro

Skicka in din bild till Drönarsöndag och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!