Bloggpost

2022-07-23

X-files: Möte med familjen - Sötchock

Veckans X-files är inskickad av Sami Rahkonen.

Sami: Hemma hos mig så finns det en liten åker som jag dagligen tittar till i hopp om att få se några vilda djur eller fåglar. För några dagar sedan när jag kom hem efter ett nattpass så såg jag ryggen på ett rådjur ute på denna åker. När jag hade parkerat bilen så tittade jag ut mot rådjuret igen och fick se att hon var ute med sina trillingar. Jag stängde försiktigt bildörren så familjen inte skulle reagera på plötsliga ljud.

Jag gick hem och lämnade mina grejer och tog med mig kameran och smög mig närmare i hopp om att denna familj skulle vara kvar och de var kvar. Jag stod och bara tittade i säkert 15 minuter och såg dessa trillingar (kid) springa runt och hoppa. Att få se detta gjorde mig så glad och nästan lite gråtande inombords och det ökade även känslan av det finns hopp för naturen och dess vilda djur därute.

Se större bild här >>

Bilden är tagen med Nikon D750 + Nikon AF-S 200-500/5,6E ED VR av av Sami Rahkonen (www.srfoto.se)

Skicka in din bild till X-files och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i X-files så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken kamera som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!