Bloggpost

2023-05-11

Nyhet: Garmin Alpha 300, 300i & T20

GarminAlpha300Nyhet_blogg.jpg

Hundpejlen som är fullspäckad med användbara funktioner!

Garmin Alpha 300

Tallskog, kalhyggen, täta lövskogar eller steniga bergskammar – oavsett var du jagar behöver du och dina hundar tillförlitlig utrustning. Spåra hundarna ute på jakten med Garmins handhållna enhet Alpha 300 med en ny, färgglad 3,5″ pekskärm och användarvänlig modell med 6 knappar.

Spåra upp till 20 hundar från upp till 14,5 kilometer när enheten är ihopparad med kompatibla hundhalsband. Handenheten låter eller vibrerar när den paras ihop med ett kompatibelt hundhalsband. Du kan se viktiga jaktdata, t.ex. distans, hastighet och tid, direkt på hundinformationsskärmen. Se hur hundens spår ändrar färg när den skäller eller springer fort.

Få tillgång till premium navigeringsfunktioner från Garmin, som förinlästa TopoActive-kartor över Europa, satellitbilder, inbyggd 3-axlad kompass och barometrisk höjdmätare. Med upp till 50 timmars batteritid behöver du inte oroa dig för att få slut på batteritid under jakten.

Läs mer och beställ här: Garmin Alpha 300

Garmin Alpha 300i

Skillnaden mellan Alpha 300 och 300i är att den sistnämnda kommer med integrerad inReach så om du hamnar i en nödsituation kan du använda Garmins inReach-satellitteknologi för att skicka ett interaktivt SOS-meddelande. Håll kontakten och skicka meddelanden till nära och kära när det inte finns mobiltäckning. Du kan även spåra din plats och dela den med andra hemma eller med andra som också är ute på fältet.

Läs mer och beställ här: Garmin Alpha 300i

Garmin Alpha T20

Oavsett vilken typ av hund du har eller hur du jagar är det slimmade och tåliga hundhalsbandet Alpha T20 i universalstorlek utformat för att hjälpa dig att få en bättre jaktupplevelse och ha koll på din hund. Med den kan du spåra hunden på ett avstånd upp till 14,5 kilometer när halsbandet används med en kompatibel handhållen GPS-enhet, exempelvis Garmin Alpha 300.

Halsbandet har en universalstorlek som passar både stora och små raser. Det har även en lokaliseringslampa i flera färger för förhållanden med svagt ljus.

Läs mer och beställ här: Garmin Alpha T20