Nyhet

2023-05-15

Nyhet: Tamron 11-20/2,8 Di III-A RXD för Fuji XF

Tamron_11-20mm_f28_Di_III-A_RXD_FujiX_blogg.jpg

Fujifilmfotografer som söker ett bredare perspektiv - se hit!

Nu lanserar Tamron sin kompakta men ljusstarka vidvinkelzoom till Fujifilms X-kameror. Detta objektiv har en längd på 86,5 mm och väger 335 gram vilket är både mindre och lättare än Fujifilms närmaste motsvarighet. Närgränsen vid brännvidd 11 mm ligger på endast 15 cm vilket innebär att du kan komma riktigt nära dina motiv. Objektivet har även försetts med en damm och fukt-resistant konstruktion så du kan känna dig trygg i att använda detta objektiv utomhus oavsett väderlek.

Tamron har tidigare lanserat detta objektiv till Sonys APS-C-kameror varpå det vann Årets vidvinkelobjektiv (APS-C) i EISA Awards men framförallt fick det betyget Toppklass i Mats test med ett snittbetyg på 9/10 i bildkvalitet, byggkvalitet, funktion och pris så du kan lita på att det här objektivet gör ett mycket bra ifrån sig.

Sammanfattat törs vi påstå att detta är en glädjens dag för Fujifilm X-fotografer som är ute efter en kompakt vidvinkelzoom med stor bländare och brännvidd motsvarande 16,5-30mm för 35mm fullformat.

Läs mer och beställ här: Tamron 11-20/2,8 Di III-A RXD för Fuji X-fattning (APS-C)