Nyhet

2023-06-27

Nyhet: Insta360 GO 3

Insta360GO3Nyhet_blogg.jpg

Världens minsta actionkamera blev just ännu bättre!

Insta360 GO 3 packar kraftfull prestanda i en liten, robust, magnetisk kropp. Bär den för att filma första persons-videor eller montera den var som helst med tillbehör för kreativa vinklar. GO 3 bygger på GO 2:s framgång, med bättre batteritid, en ny Action Pod med en vikbar pekskärm för förhandsvisning och mer.

GO 3 hjälper dig att bättre fånga dina upplevelser från ditt egen perspektiv, oavsett om du reser, sportar eller umgås med familjen. Med sin lilla storlek slipper du krångel eller press som kan komma med att filma med skrymmande kameror.

Insta360 GO 3 kan placeras i Action Pod vilket ger nästa 4 gånger så lång batteritid och har en utvikbar skärm så du kan se dig själv medan du filmar. Du kan även navigera kamerans inställningar via skärmen genom att trycka på Q-knappen på sidan av Action Pod.

Action Pod har IPX4-väderskydd vilket innebär att den säkert kan användas i regn och tål vattenstänk. Om du vill bada med GO 3 så är själva kameraenheten vattensäker ner till 5 meters djup.

GO 3 kommer med roliga funktioner som TimeShift, Slow Motion, Timelapse och PureShot HDR-fotografering som låter dig utforska dina kreativa sidor.

Läs mer och beställ här: Insta360 GO 3 32GB | 64GB | 128GB