Nyhet

2023-06-15

Nyheter från Calibrite

CalibriteDisplayProNyhet_blogg.jpg

Calibrite lanserar tre nya skärmkalibreringsverktyg med förbättrade sensorer och ännu snabbare kalibrering!

Calibrite Display SL

Detta är ett enkelt men effektivt kalibreringsverktyg för entusiasten som vill få ut så mycket som möjligt ur sin skärm. Den har en förbättrad sensor som kan kalibrera skärma med upp till 1000 nits ljusstyrka. Den ansluts till din dator med en USB-C-kabel men en adapter till USB-A medföljer i kartongen. En tygpåse för förvaring och transport ingår.

Läs mer och beställ här: Calibrite Display SL

Calibrite Display Pro HL

Pro HL är ett professionellt kalibreringsverktyg för bildkreatörer och yrkesfotografer. Den nya sensorn kan kalibrera skärmar med ljusstyrka upp till hela 3000 nits. Den mäter med stor träffsäkerhet av olika skärmtyper som LCD, mini-LED, OLED och Apples XDR-paneler. En tygpåse för förvaring och transport ingår.

Läs mer och beställ här: Calibrite Display Pro HL

Calibrite Display Plus HL

Calibrite Display Plus HL är framtaget för avancerad video, fotografi, design och innehållsskapande på professionell nivå där den högsta standard av färgåtergivning krävs. Den nyutvecklade sensorn har stöd för superljusa skärmar med ljusstyrkor på upp till 10 000 nits. Även stöd för TV-video standards som NTSC, PAL SECAM och ITU-R Rec.709.  En tygpåse för förvaring och transport ingår.

Läs mer och beställ här: Calibrite Display Plus HL

Calibrite lanserar även den nya mjukvaran Calibrite PROFILER som ger en 30% snabbare kalibrering jämfört med tidigare mjukvara.