Bloggpost

2023-06-20

Tävling: Svenska Landskap

SvenskaLandskap_blogg.jpg

Välkommen att tävla med din landskapsbild eller landskapsvideo tagen någonstans i Sverige.

Heja Sverige! Temat är "Svenska Landskap" och vi hoppas att du vill visa oss bilder från de landskap som du trivs bäst i och som är en juvel i vårt vackra land.

I prispotten har vi inget mindre än Sonys kompakta hybridsystemkamera ZV-E10 + PZ 16-50/3,5-5,6 OSS, utformad för att fånga både stillbilder och video i ett behändigt men kraftfullt format. 

Du kan välja den uttrycksform som passar dig bäst och delta antingen med en kortfilm (max 3 min) eller en bild.

Om du behöver tips på hur man fångar landskap så har vår produktspecialist Mats gjort en guide på just det ämnet, både i skriven form och som video.

Läs guiden här: Tips för landskapsfotografering

Du tävlar genom att antingen:

  • Tagga din bild med #cybersverige @cyberphoto_se när du lägger upp den på Instagram.
  • Lägga upp din video på YouTube med taggarna #cybersverige @cyberphoto_se i videobeskrivningen och mejlar oss länken på blogg@cyberphoto.se.

Pris:

Regler och villkor:

  • Bidraget ska vara skapat av dig och om personer finns i bild så ska du ha deras medgivande att vara med. Bidraget behöver inte vara skapat inom tävlingsperioden utan tidigare fångat material kan användas.
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag skickas in är det senaste bidraget som gäller.
  • Tävlingen pågår till den 30 juni 2023 och det vinnande bidraget kommer att väljas ut av vår jury och kontaktas kort därpå. Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du att materialet får publiceras i vår blogg och på våra sociala medier och att det uppfyller villkoren för tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!