Nyhet

2023-09-25

Nyhet: DJI Mini 4 Pro

DJIMini4ProNyhet_blogg1.jpg

Skapa stort med Mini!

DJI Mini 4 Pro är DJI's andra drönare i Mini-serien att få bära det ärorika suffixet Pro. Likt föregångaren Mini 3 Pro handlar det om en oerhört kapabel drönare i ett mycket kompakt och lätt format.

Utrustad med en 1/1,3 tum CMOS-sensor med Dual Native ISO Fusion och en ljusstark bländare på f/1,7 levererar Mini 4 Pro foton och video i hög kvalitet, även i sämre ljusförhållanden. Med nya Night Shots-funktionen får du ännu bättre videos i dåligt ljus tack vare en förbättrad brusreduceringsalgoritm.

Ge livfulla scener de detaljer de förtjänar med 4K 60P HDR och 4K 100P video. Med 10-bitars D-Log M och HLG kan du fånga mer detaljer i de ljusa och mörka partierna för en rikare bild med mer flexabilitet i efterbearbetningen. När du spelar in i 10-bitars D-Log M och fångas över en miljard färger. De naturliga färggraderingarna och känsliga fullspektrumdetaljerna gör att Mini 4 Pro låser upp efterproduktionskontroll på proffsnivå.

DJIMini4ProNyhet_blogg4.jpg

Mini 4 Pro har DJI's senaste videoöverföringssystem O4 vilket ger en ultra-responsiv kontroll och stabil FHD 60p-bild på avstånd upp till 20 km. Denna nya och lättanvändanda fjärrkontrollen DJI RC2 kommer med DJI Fly-appen inbyggd, vilket eliminerar behovet av en smartphone under flygningen. Den högupplösta skärmen ger en skarp och klar bild även i direkt solljus, vilket optimerar hela din flygupplevelse med Mini 4 Pro.

Förbokningskampanj

Just nu får du med en Landing Pad från Caruba när du köper din nya DJI Mini 4 Pro.
Läs mer här: DJI Mini 4 Pro Landing Pad På Köpet

Beställ här: DJI Mini 4 Pro (RC-N2)DJI Mini 4 Pro (RC2)DJI Mini 4 Pro (RC2) + Fly More Combo