Bloggpost

2024-06-27

DJI Osmo Pocket 3 - Den ultimata följeslagaren

DJIOsmoPocket3_blogg.jpg

Vi har provat på DJI:s populära actionkamera med inbyggd gimbal!

Under min midsommarhelg på ön Trysunda fick jag bekanta mig med DJI Osmo Pocket 3 och blev minst sagt positivt överraskad. Jag har använt drönare från DJI tidigare så jag vet att de kan sin sak men actionkameror är jag inte särskilt bevandrad bland så det var spännande att ta sig an Osmo Pocket 3 med färska ögon.

De första jag la märke till är att den är otroligt enkel att använda, det mesta är bara något klick bort och att navigera menyerna på den 2-tum stora touchskärmen kändes väldigt intuitivt.
 


Oavsett om du är en amatörfilmare som vill föreviga familjeutflykter och äventyr eller en videograf som behöver något för professionella situationer så har DJI Osmo Pocket 3 mycket att erbjuda med sin stora sensor, förträffliga stabilitet och smarta funktioner.

Läs mer här: DJI Osmo Pocket 3 - Den ultimata följeslagaren

Carl-blogg.png
Skrivet av Carl
CONTENTSKAPARE
 

Vi finns här för dig - CyberPhoto har rötterna i en lokal fotobutik i Umeå och har alltid haft kunden i fokus! Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den utrustning just du behöver oavsett om du är amatör eller proffs, privatperson eller företagare. Vi arbetar med inbyte och begagnat som ger praktiska, ekonomiska lösningar. Du hittar inspirationsrik information om nyheter, tävlingar och event i vår blogg. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på chatt, via mejl (länk till mejl) eller telefon 090-200 70 00. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Umeå.