Nyhet

2024-09-05

Nyhet: Garmin Dash Cam X-serien & Mini 3

GarminXseriesMini3Nyhet_blogg1.jpg

Garmin lanserar tre bilkameror i X-serien plus den superkompakta Mini 3.

Den kompakta och röststyrda Garmin Dash Cam™ X-serien spelar automatiskt in tydlig och högupplöst video. Du kan enkelt titta på video med upp till 4K-upplösning och 140 graders brett synfält på en ljusstark 2,4" LCD-skärm.

Den mycket kompakta Garmin Dash Cam™ Mini 3 erbjuder videoinspelning i FullHD och har ingen skärm för att den ska kunna vara så liten som möjligt.

Den inbyggda Garmin Clarity™-polariseringen i optiken hjälper till att minska reflexer från vindrutan för tydlig sikt och tack vare HDR kan kameran fånga skarpa detaljer både dag och natt. Inbyggd GPS visar var och när händelser inträffade (GPS ingår inte i Dash Cam Mini 3).

Med ett betalt Vault-abonnemang och en aktiv Wi-Fi-anslutning lagras automatiskt viktiga videos i Garmins säkra och onlinebaserade tjänst, så att du enkelt kan titta på och dela dem via Garmin Drive™-appen. Med röststyrning kan du använda kommandon på engelska, tyska, franska, spanska, italienska och svenska för att spara video, starta/stoppa ljudinspelningar med mera.

Länk till produkterna kommer inom kort.