Nyhet

2024-09-05

Nyhet: Sigma 28-105mm f/2,8 DG DN Art & Sigma 10-18mm f2/,8 DC DN C för Canon RF

SigmaNyheter5Sept_blogg1.jpg

Sigma lanserar en helt ny normalzoom med fast bländare samt deras vidvinkelzoom till Canons APS-C kameror i EOS R-systemet.

Sigma 28-105mm f/2,8 DG DN Art

Denna fullformatszoom kombinerar ett kraftfullt brännviddsomfång från vidvinkel till medellångt telefoto med en ljusstark bländare på f/2,8 genom hela omfånget vilket gör den till en otroligt mångsidig optik för spegellösa system. Objektivet är konstruerat för att hantera ett brett spektrum av motiv och situationer, allt från vidsträckta landskap i svagt ljus till porträtt med mjuka suddiga bakgrunder.

Sigma berättar att tack vare deras senaste optiska teknik och användningen av stora element, så som FLD, SLD och fem asfäriska element, kan objektivet leverera enastående klarhet och skärpa. Objektivet erbjuder dessutom autofokus i hög hastighet med Sigmas HLA-teknik, en robust damm- och stänkresistent konstruktion, samt olika funktioner så som en bländarring och anpassningsbara knappar, allt i en relativt kompakt och lätt kropp som väger mindre än 1 kg, vilket gör det här objektivet till ett exceptionellt allround-val för både stillbildsfotografer och videoskapare.

Säljstart den 26 september 2024.

Läs mer och beställ här: Sigma 28-105mm f/2,8 DG DN Ar till Sony E | L-fattning
 

Sigma 10-18mm f2/,8 DC DN C till Canon RF

Sigmas zoomobjektiv dedikerat till APS-C kameror, Sigma 10-18mm f2/,8 DC DN C, blir nu tillgänglig även för Canon RF-fattning. En kontrollalgoritm som inkluderar optimering av autofokus och kommunikationshastighet har utvecklats specifikt för Canons utbytbara objektiv med RF-fattning. Förutom att realisera höghastighets-AF har objektivet även stöd för Servo AF och korrigering av aberration i kameran. Fästet är gummiförseglat för att passa användning i en mängd olika miljöer.

Med ultrabred brännvidd, kompakt storlek och knivskarp optik, är detta ett mycket bra alternativ för landskaps-, rese-, interiör- och gatufotografering. Den har också imponerande videokapacitet på grund av sin ljusstarka bländare, vilket gör den väl lämpad i miljöer med svagt ljus och skapar ett grunt skärpedjup. Den vida bildvinkeln gör den även idealisk för handhållen vloggning som kräver att både motivet och miljön fångas.

Säljstart den 26 september 2024.

Läs mer och beställ här: Sigma 10-18mm f2/,8 DC DN Contemporary till Canon RF

10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary för Canon RF-fattning (APS-C)
SIGMA-5-years-warranty-500x500px 1.png
Kampanj
120x120guld_SE.png
Sigma
10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary för Canon RF-fattning (APS-C)
  • Bra ljusstyrka
  • Kompakt & lätt
  • Damm- & stänksäker
Tillfälligt slut
8 990:-