G2001
Stekbord Light
Gourmetstål
Gourmetstål Stekbord Light
Vårt artikelnr: G2001
Beskrivning
Tillbehör
Tekniska data
Den praktiska instegsmodellen
Med Gourmetstål / Pizzastål Light uppgraderar du din vanliga hemmaugn till att kunna generera liknande värme som i en vedeldad ugn. Detta ger dig möjlighet till att göra pizza med restaurangkvalité på så lite som 2 minuter. Ska du baka tunnbröd/mjukkakor m.m. blir det som om din ugn vore en liten bagarstuga, 30–40 sekunder per bröd.
Utmärkande egenskaper:
- Upp till 400°C
- Pizza med restaurangkvalité på 2 minuter
- Mjukkakor & tunnbröd som i en bagarstuga på 1 minut
- Utmärkt också som stekbord på både grillen och induktionshäll
- Spricker ej
Anledningen till att man kan få så höga värme är att man utnyttjar ugnens grillelement till fullo. Man sätter Gourmetstålet högt uppe i ugnen på ett vanligt ugnsgaller, ställer in maxeffekt på grill-funktionen. Gourmetstålet tar till sig grillelementens tusengradiga värme och får en yttemperatur på upp till 400 grader. Det är därför helt annorlunda från hur en vanlig pizzasten, baksten, täljsten eller liknande fungerar och används. Jämfört med olika stenar så kan inte stålet spricka eller gå sönder så man behöver inte vara orolig för att förstöra den. Självklart går det också utmärkt att göra goda surdegsbröd och annat bröd på Gourmetstålet.
Gourmetstålet går även att använda ute på grillen, inte bara för pizza utan även som ett mycket bra stekbord. Genom att det är väl tilltagna dimensioner får du ett stekbord som inte svalnar vad än du lägger på för råvara, vilket ger ett enormt bra resultat då maten blir stekt och inte kokt.
Alla Gourmetstål är gjorda av varmvalsat stål från malmfälten i norrbotten som skärs ut och slutbehandlas i Västerbotten. Vi strävar efter lokalt och hållbart, Gourmetstål är helt och hållet en svensk, norrländsk produkt.
Gourmetstål Light skapades för att erbjuda en modell med samma kvalité och resultat som Classic och Norrland men mycket lättare. Light modellen har ett slipat ytskikt, är 37x33x0,6cm och väger 5kg. Du får samma fantastiska resultat som övriga modeller men är begränsad i mängden pizzor/bröd du kan baka direkt efter varandra. Light kan baka ca 1,5liter deg eller 4-5pizzor innan Gourmetstålet måste återta värme i ca 10minuter, efter det är det bara att fortsätta. Som tips rekommenderar vi att byta ut en tacokväll till en pizzakväll, fyll bara små skålar med olika toppningar och alla kan göra sin favoritpizza snabbt och enkelt.
Med beställningen får du med en praktisk förvaringspåse i tyg, information om skötsel/underhåll samt recept på pizzadeg, pizzasås och mjukkakor. Du får 10års garanti på en produkt som håller i generationer. Vi rekommenderar två bröd/pizzaspadar för att underlätta tillagningen av pizza och tunnbröd. Då bästa sättet att förbereda pizzan är att lägga på den utbakade pizzadegen på spaden för att sen lägga på all topping. Med två spadar har du då alltid en ny pizza/tunnbröd redo för ugnen.
729:-
583:- exkl. moms
- Smashburgers, kött & pizza
- Lätt & smidigt stekbord
- 20 års funktionsgaranti
I lager. Skickas samma dag (beställ innan 16:30)
Stekbord Light
Gourmetstål G2001
729:-
Populära tillbehör
Rekommenderade tillbehör
Liknande produkter
Populära produkter
Beskrivning
Tillbehör
Tekniska data
Den praktiska instegsmodellen
Med Gourmetstål / Pizzastål Light uppgraderar du din vanliga hemmaugn till att kunna generera liknande värme som i en vedeldad ugn. Detta ger dig möjlighet till att göra pizza med restaurangkvalité på så lite som 2 minuter. Ska du baka tunnbröd/mjukkakor m.m. blir det som om din ugn vore en liten bagarstuga, 30–40 sekunder per bröd.
Utmärkande egenskaper:
- Upp till 400°C
- Pizza med restaurangkvalité på 2 minuter
- Mjukkakor & tunnbröd som i en bagarstuga på 1 minut
- Utmärkt också som stekbord på både grillen och induktionshäll
- Spricker ej
Anledningen till att man kan få så höga värme är att man utnyttjar ugnens grillelement till fullo. Man sätter Gourmetstålet högt uppe i ugnen på ett vanligt ugnsgaller, ställer in maxeffekt på grill-funktionen. Gourmetstålet tar till sig grillelementens tusengradiga värme och får en yttemperatur på upp till 400 grader. Det är därför helt annorlunda från hur en vanlig pizzasten, baksten, täljsten eller liknande fungerar och används. Jämfört med olika stenar så kan inte stålet spricka eller gå sönder så man behöver inte vara orolig för att förstöra den. Självklart går det också utmärkt att göra goda surdegsbröd och annat bröd på Gourmetstålet.
Gourmetstålet går även att använda ute på grillen, inte bara för pizza utan även som ett mycket bra stekbord. Genom att det är väl tilltagna dimensioner får du ett stekbord som inte svalnar vad än du lägger på för råvara, vilket ger ett enormt bra resultat då maten blir stekt och inte kokt.
Alla Gourmetstål är gjorda av varmvalsat stål från malmfälten i norrbotten som skärs ut och slutbehandlas i Västerbotten. Vi strävar efter lokalt och hållbart, Gourmetstål är helt och hållet en svensk, norrländsk produkt.
Gourmetstål Light skapades för att erbjuda en modell med samma kvalité och resultat som Classic och Norrland men mycket lättare. Light modellen har ett slipat ytskikt, är 37x33x0,6cm och väger 5kg. Du får samma fantastiska resultat som övriga modeller men är begränsad i mängden pizzor/bröd du kan baka direkt efter varandra. Light kan baka ca 1,5liter deg eller 4-5pizzor innan Gourmetstålet måste återta värme i ca 10minuter, efter det är det bara att fortsätta. Som tips rekommenderar vi att byta ut en tacokväll till en pizzakväll, fyll bara små skålar med olika toppningar och alla kan göra sin favoritpizza snabbt och enkelt.
Med beställningen får du med en praktisk förvaringspåse i tyg, information om skötsel/underhåll samt recept på pizzadeg, pizzasås och mjukkakor. Du får 10års garanti på en produkt som håller i generationer. Vi rekommenderar två bröd/pizzaspadar för att underlätta tillagningen av pizza och tunnbröd. Då bästa sättet att förbereda pizzan är att lägga på den utbakade pizzadegen på spaden för att sen lägga på all topping. Med två spadar har du då alltid en ny pizza/tunnbröd redo för ugnen.