Bloggpost

2021-12-17

Två höstbilder från Kevin Bruseby

Vår content partner Kevin Bruseby bjuder på en stor portion höstmystik.

Alla vi som sörjer över att hösten redan kommit och gått för i år kan nu glädjas genom att återbesöka den i två härliga bilder från vår content partner Kevin Bruseby. Jag kan uppleva att bilderna har något av ett stillsamt mystiskt skimmer över sig.

Kevin berättar: Bilden med trädet tog jag under en fotomorgon med min mamma på hennes födelsedag (17 Oktober), så det var ett fint ögonblick att få uppleva tillsammans med henne. Bilden med hjorten är dock den jag är mest stolt över, då det var så många pusselbitar som föll på plats den morgonen.

Jag började skolan lite senare den dagen, men hade inte tillgång till någon bil. Istället begav jag mig ut på en hederlig cykeltur med kameran i dimman, och just när jag var påväg hem efter cirka en timme, såg jag denna hjort studera mig på ett fält i dimman. Normalt brukar hjortarna vara skygga och springa iväg, men denna stod kvar tillräckligt länge för att jag skulle få några bilder på den. Om det berodde på att jag var tyst när jag kom på cykeln, eller helt enkelt att den bara var nyfiken, det är svårt att säga. Men ett magiskt ögonblick, det var det utan tvekan! :)

Klicka här för att se bild 1 större >>

Klicka här för att se bild 2 större >>

Bilderna är tagna med Nikon Z6 + FTZ Adapter + Sigma 150-600/5-6,3

Se mer från Kevin på hans hemsida och Instagram